Pályázati felhívás!

 

A Cudy Future Kft. pályázatot hirdet kiürült tisztítószeres flakonjainak madáretetőként történő minél ötletesebb újrahasznosítására.
Várjuk mindazon környezetvédő és állatbarát pályázók jelentkezését akik szívesen gondoskodnak a madarak téli etetéséről és ehhez a Cudy Future Kft. göngyölegeit is felhasználják.

A madarak téli etetéséről a Madártani és Természetvédelmi Egyesület honlapján lehet tájékozódni: http://www.mme.hu/teli_madaretetes

Az elkészült pályaműveket kérjük lefotózni, és e-mailben megküldeni címünkre. A pályázatban meg kell jelölni, hogy eredetileg mely termékünk flakonját használták fel. Továbbá azt is kérjük megjelölni, hogy melyik nyereménytárgyra pályázik. Egy pályázó csak egy nyereménytárgyat jelölhet meg és egy elkészült pályázati mű csak egy pályázóhoz kapcsolódhat.

Pályázati űrlap letölthető itt >>>

E-mail cím: iroda@cudyfuture.hu

A pályázatban részt vehetnek magánszemélyek (kortól függetlenül) és csoportok is.

Díjazás:

Pizzautalvány 10.000 Ft értékben
Trambulin
Cutler Gym havi bérlet
Gyümölcscentrifuga

Pályázatok benyújtásának végső határideje: 2016. január 6.

Értékelés:

Minden érvényes pályázatot felteszünk a Cudy Future Kft. Facebook oldalára, ahol lehet majd szavazni és a legtöbb szavazatot elért pályamű lesz a nyertes. A Pályázók írásban értesítést kapnak pályázatuk befogadásáról.

Eredményhirdetés a Facebookon: 2016. január 10.

 

pályázati felhívás

Hozzászólások lezárva