Rólunk

Hogyan kezdtük?

 

2010-ben alapítottuk a családi vállalkozásunkat, két nagy lányom jelenleg is a cégnél dolgozik. Eredeti szakmai végzettségem vegyész és korábbi munkahelyemen, egy ipari tisztítószereket gyártó cégnél kutatással és termékfejlesztéssel foglalkoztam.

Kulcsár Ildikó

Kulcsár Ildikó ügyvezető

A 2008. évi gazdasági válságot követően azonban a munkahelyemen is megszorítások történtek, nem tudták már a kutatás-fejlesztést kellőképpen finanszírozni és engem sem engedtek továbbfejlődni, nem tanulhattam. Ezért úgy gondoltam, hogy saját vállakozásba kezdek. Céget alapítottam, melyben saját értékrendem szerint használhatom szaktudásom a köz javára. Egy hitelkártyával és hatalmas belső hittel vágtam bele a vállalkozásba.


Alapelveimből, melyeket az életemben is képviselek, a munkám során sem engedek! Környezet- ás állatvédő szellemiségű ember vagyok, így nálunk minden ezt tükrözi. A termékektől, a termelő folyamatoktól a munkatársakig minden ezt sugallja.

MajaSzámunkra nagyon fontos szempont, hogy állatkísérlet mentes anyagokat használjunk. Sőt, állatszeretetünket azzal is kifejezzük, hogy altatásból menekített kisállatok (nem csak) ideiglenes befogadói vagyunk és csatlakoztunk a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Madárbarát Kert programjához is.

Másik nagyon fontos alapelvünk a zéró hulladék: semmit nem dobunk ki addig, amíg nem vizsgáltuk meg az újrahasznosíthatóságát!


Az évek alatt sokszorosan megerősödött bennünk az a hit, hogy a hozzánk hasonló vevőkört kell megtalálnunk, azokat az embereket, akiket a nagy multik nem tudnak kiszolgálni, mert ők nem elég rugalmasak. zöld kosárAzt a tudatos vevői kört, akik a tisztítószerekben is keresik a hiteles környezetkímélő változatot.

Cégünk 2014. novemberében elnyerte az ISO 9001,  ISO 14001  és a GMP jó gyártási gyakorlat minősítést.

 

 

Itt megtekintheted cégünk minőség- és környezeti politikáját >> kattints

Hozzászólások lezárva